Anybody can do anything

SM-final 2013

Publicerad 2013-05-09 19:38:00 i

FAAAAAAAN!!!!!!!
IFK Kristianstad spelade precis SM-final för andra året i rad. De leder hela matchen och första halvlek är verkligen IFK:s. Vi leder med 14-9 efter första halvlek och det känns fortfarande jävligt bra. 13 minuter in i matchen så får IFK:s målvakt Herdeiro Lucau en boll i ögat under ett anfall från Drott. Det resulterade i en ögonskada och matchen var därmed färdigspelad för Lucau. Efter läkarundersökning står det klart att Lucau drabbats av en blödning både i vita bindhinnan och djupt ine i ögat och tvingades uppsöka ögonspecialist. Vi hoppas att Lucau repar sig snabbt och kommer tillbaka. IFK sätter in sin andramålvakt Henrik Nordlander som i paus har en räddningsprocent på 55%. Andra halvlek spelar vi inte bra, men vi lyckas hålla ledningen fram till sista sekunden när Drott gör mål och vinner därmed SM-guld. Försvarsspelet var under all kritik och jag tycker så jäkla synd om Henrik Nordlander som sliter som ett djur inne i mål när vårt försvarsspel havererade helt. Som sagt, vi leder hela matchen fram till matchminut 59:59 när Drott gör avgörande mål. Jag kan därför inte riktigt hålla med kommentatorerna som säger att Drott är Sveriges bästa handbollslag. Min åsikt är att hade de varit Sveriges bästa handbollslag så hade de ledit mer än sista sekunden av matchen. Visst, de som har gjort flest mål vid slutsignalen vinner och betraktas vara bäst. Men för mig kommer IFK alltid vara bäst oavsett. Vi spelar SM-final för andra året i rad och vi leder hela matchen. Är det verkligen Drott som är bäst då?
men det som gör mig allra mest förbannad är SVT som efter matchen väljer att intervjua Drott gång på gång. En enda gång intervjuar de en IFK-spelare! SVT är till och med så jävla låga och väljer att intervjua en Drott-spelare under IFK:s prisutdelning! Hur fan tänker de? Visst att IFK-spelarna inte ville ställa upp på intervjuer, det säger jag inget om, men då kan väll SVT ändå vara så snälla och visa prisutdelningen!?
Jag kommer antagligen få en del mothugg för det här, men det bryr jag mig inte om. Jag är just nu jävligt förbannad och ville med detta inlägg mest skriva av mig all ilska. Håller ni inte med mig så visst, gör inte det. Jag står för varenda ord jag skrivit!

IFK, ni må vara jävligt förbannade, ledsna och missnöjda just nu. Det förstår jag, men försök lägga dn här förlusten bakom er och blicka framåt. Ni ska vara stolta över att ni tagit er till SM-final andra året i rad. Ett handbollslag från lilla Kristianstad tar sig till SM-fnal två år i rad, det är jävligt stort och det ska ni vara stolta över! Vi ses i Tivoliparken imorgon, då ska ni få det mottagande ni förtjänar!