nittondeapril

Anybody can do anything

19 november 2011

Publicerad 2011-11-19 21:54:20 i Allmänt,

Idag fyller mitt körkort hela två år och prövotiden går ut :) Hmm, är det nu jag får börja köra som jag vill? :P

Nu sitter jag ensam hemma och kramas med en söt hund. Mamma och pappa är på fest och brossan är och festar med sina kompisar. Fy fan vad jag hatar att vara ensam hemma, tur jag har hunden som sällskap dock.
Kvällen spenderas i soffan med ett antal DVD-skivor och Ben & Jerrys glass (fairly nuts) - mums.

Imorgon blir det in till stan och lämna 3 hyr-DVD:er, sen hem och slappa.

På måndag åker jag tillbaka till min VFU-plats för fältstudier. Vi har fått i uppgift att ta reda på vilka estetiska läroprocesser vi kan se på vår VFU-plats. Ska bli kul att träffa alla igen.

Tisdag blir det Högskolan för lite gruppstudier och planera vår estetiska läroprocess. Ska blir kul att hålla i en estetisk läroprocess för resten av klassen.

Puss o kram skumbanan <3

/Frida

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela