nittondeapril

Anybody can do anything

Kristianstadflickorna i VM del: 3

Publicerad 2011-01-28 20:10:59 i Allmänt,

Igår var det då dags för den tredje och avslutande VM uppvisningen.. Vi hade ju bestämt oss för att skoja till det lite och måla ländernas flaggor på armarna..  Emily målar först Norges på min högra arm och sen Serbiens (trodde vi) på min vänstra arm.. Vi märker efter ett tag att vi inte alls målat Serbiens flagga, utan Nederländernas.. Dock inte vårt fel, utan Kristianstadbladets som publicerat Norges och Nederländernas, men skrivit Serbien.. Tacka vet jag iphone.. Fanns inte så mycket att göra än att tvätta bort flaggan från armen och börja om.. Men vi hinner färdigt i tid och börjar värma upp inne i idrottshallen.. Mia kommer även och hälsar på oss och önskar oss lycka till.. Hon var dock tvungen att berätta vad alla manliga VM-arrangörer säger i deras öronsnäckor när vi dansar, nämligen: kolla in urringningen killar.. Jag bara kände det att: visst, men det är inte där ni ska kolla..
Sen är det paus och dags för Kristiansatdflickorna att inta golvet.. Vi springer in och tjoar och jublar åt oss själva för att få igång publiken lite.. Musiken startar och vi upp med armarna i luften.. Jag hörde några norska supportrar som jublar när de ser våra norska flaggor på armarna.. När vi en gång under dansen står vända mot det mål där tre norska spelare bollar lite, b.la den norska målvakten ser jag att han dansar med lite i det steget vi gör just då..
Under sista delen av dansen när resten av de norska spelarna kommer in från omklädningsrummet ser jag att alla går och kollar på oss..
Vi dansar hela vägen ut och jag håller på att krocka med en norsk spelare när jag går precis bredvid deras avbytarbänk.. Han var lång som ett ösregn och jag var väll ungefär i brösthöjd på honom.. Det är i sånna ögonblick jag märker hur kort jag verkligen är (1.65), tur det inte händer så ofta..

Puss o kram skumbanan <3

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela