nittondeapril

Anybody can do anything

Måndag

Publicerad 2009-05-25 22:35:30 i Allmänt,

Måndag idag och ja har redovisat vårt fördjupningsarbete i religion och haft samhälleprov som inte alls gick bra.. Sen bar de av in till stan och in på &compani och skulle kolla tid till baluppsättningen, men hon va inte där.. Så han ja pratade me skulle ringa henne och be henne ringa mej och meddela tid under dagen, men hon har fortfarande inte ringt.. Sen åkte ja till mammas jobb och lekte me hennes barn och väntade på att hon skulle sluta..

När hon slutade vi två så åkte i till swedbank och skulle betala för mammas 6 vinglas och min balväska som vi vunnit på tradera, men va vi inte visste då va att de skulle kosta 100 :- att sätta in på ett Nordea konto.. Så vi betalade för väskan och sen fck vi åka in till stan och betala för mammas vinglas.. Sen stressade vi till tandläkaren, eftersom ja för nårra veckor sedan fick brev om att de väldight gärna ville träffa mej, så de va väll lika bra att åka dit så de fick kika på mina tänder.. Ja hae inga hål som ja gått och oroat mej för..

På vägen hem sen stannade vi till i Bjärlöv och hämtade min balklänning hos sömmerskan.. Klänningn sitter nu jättebra och ja har allting fixat till både studenten och balen, vilket e väldigt skönt..

Ikväll har ja, mamma och pappa varit ute och gått me världens sötaste hund.. Nixon älskar att va ute och gå, men inte mer än att springa i högt gräs på åkrarna här hemma.. Ni ska bara se honom så rolig han ser ut.. Man ser hans huvud hoppa upp och ner.. Man ser verkligen att han tycker de e hur roligt som helst..

Puss o kram skumbanan

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela