nittondeapril

Anybody can do anything

Jobb förstör tröjor

Publicerad 2010-08-30 18:44:03 i Allmänt,

Idag på jobbet så kommer det fram en tjej till mig och vill att jag ska hjälpa henne med att hälla svart färg i en plastmugg och det gör jag naturligtvis.. Men när jag trycker på flaskan så åker locket av och jag frå färg över hela magen, ena armen, halsen, lite i ansiktet och även på min klocka.. Jag får panik och vet inte vad jag ska göra..
Jag tar bort klumparna med färg och tar av mig klockan och börjar skrubba armen, halsen och ansiktet med vatten..
Jag lyckas få bort färgen från armen, halsen och ansiktet..
Jag lånar Linas (min arbetsledare) bil och kör hem för att byta tröja.. Lägger tröjan i blöt och börjar rengöra klockan.. Nu är klockan helt okej, man ser att det varit lite färg på den, men jag tror att resten av färgen kommer nötas av.. Jag ber mamma göra sitt absolut bästa för att få bort färgen från tröjan, men hon hyste inga stora hopp om det.. Så jag kör tillbaka till jobbet och låter mamma ta hand om tröjan.. Nar jag kommer hem sen så ringer mamma och säger att hon hade lagt in tröjan i tvättmaskinen och sprutat på rosa vanish oxi action för att kolla om det hjälpte..
Nu har jag precis kollat tröjan och jag kan meddela att tröjan, som var helt ny (köpt i lördags) är förstörd dessvärre.. Där är kvar en stor svart fläcka på bröstpartiet och även på armen..
Men jag låter mig inte avskräckas från att jobba för det, det är sånt som händer, det kan hända alla.. Jag ska jobba imorgon och komma med nya krafter då..
Menmen, shit happens.. Lite tråkigt bara.. Jag ska definitivt in och köpa fler såna tröjor.. Det var ett erbjudande på Sisters om att köpa två för 299 (199 i ordinarie pris) så jag köpte två.. Men de är så pass sköna så jag ska in och köpa fler..
Imorgon blir vi bara två i personal på jobbet (varit tre alla de andra dagarna), men det ska säkert gå bra..

Ikväll börjar äntligen Kristianstadflickorna och jag kommer framöver dansa varje måndag mellan 20.00-21.30.. Visst, tiden är kanske inte den bästa, men Kristianstadflickorna har så pass många grupper och jag är i den äldsta gruppen så det är ju ganska naturligt att den äldsta gruppen får den senaste träningstiden..

Puss o kram skumbanan <3

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela