nittondeapril

Anybody can do anything

Nixon <3

Publicerad 2009-10-29 22:36:00 i Allmänt,

Fan vad jag tycker synd om min älskade hund.. Nixon är två år och är livrädd för att gå i trappan.. För ett tag sen hade Nixon så bråttom när han skulle ner för trappan på mornarna (han sover hos mamma och pappa) att han ofta snubblade och åkte kana ner för trappan.. Men de gick ändå bra att gå där efter de.. Visst, han e försiktig, men går man bara bredvid honom så går det hur bra som helst.. Fram till imorse då.. Jag vaknade halv sju av att pappa försökte få ner Nixon för trappan.. Nixon skrek och gnällde och var livrädd.. Pappa försökte bära ner honom, men förgäves, Nixon rev pappa på magen med klorna.. Det slutade i alla fall med att pappa släppte in Nixon på mitt rum så fick han ligga där till 8, när jag var trött på att han hade gnällt konstant i 1.5 timme.. Jag försökte få ner honom, men även det förgäves.. Jag ringer pappa som kommer in och hjälper mig att få ner honom.. Sättet vi fick ner Nixon på vet jag att det inte var det bästa.. Pappa tog nämligen tag i nackaskinnet på honom och fick bokstavligen dra honom ner för trappan.. Nixon skrek och för lillmatte som älskar sin hund över allt annat så var det verkligen inte kul att höra.. Jag fick tårar i ögonen.. Nixon är min lilla ögonsten och jag älskar verkligen honom..
Nu ikväll när mamma och pappa skulle gå och lägga sig så skulle de försöka få upp Nixon, men förgäves.. Nu är han livrädd för att gå upp för trappan med.. Efter några försök att få upp honom utan resultat bra mamma ner hans korg till honom så hädanefter får Nixon ligga i köket och sova.. Fy fan vad det kommer skära i mitt hjärta när jag går upp och läger mig och får lämna Nixon nere.. Jag vet att Nixon kommer gnälla och jag vet att jag kommer börja gråta, men jag vill inte honom något illa.. Hade jag bara kunnat med att sova i soffan nere så hade jag gjort det, men jag får så jäkla ont i ryggen av det så jag måste gå upp och lägga mig.. 

Några tips om hur vi ska få vår hund till att våga gå i trappan igen?? Jag tar emot all hjälp jag kan få..

Puss o kram skumbanan <3

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela