nittondeapril

Anybody can do anything

VFU

Publicerad 2011-10-30 23:43:18 i Allmänt,

Så var då VFU:n över för denna gången och imorgon bär det av tillbaka till skolan igen. Lite tråkigt är det allt.
jag har trivts så oerhört bra i Röinge och ville inte riktigt gå där ifrån i fredags.
Jag har fått hålla i och planera lektioner själv - kul. Bland annat så höll jag i en musiklektion för årskurs fem elevens val - bild för årskurs 3-6.
Sen har jag så klart lekt mycket med mina små sexåringar på fritids.
I måndags höll jag också i ett halloweenpyssel för hela fritds. Jag planerade det helt själv och tänkte att det är lika bra att hålla det enkelt eftersom det var väldigt blandade åldrar. De skulle få göra spöken av ett gammalt lakan och flörtkulor. Jag tog med mig ett gammalt urtvättat lakan hemifrån och satt på förmiddagen och gjorde mitt spöke så de kunde se hur det skulle bli. Nu hänger det alltså fullt med spöken i taket på Röinge fritids.

Nu väntar sängen för min del så jag orkar upp imorgon. Så det inte blir som i fredags då jag råkade försova mg.

/Frida

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela