nittondeapril

Anybody can do anything

One Tree Hill och matlagning

Publicerad 2009-09-30 13:30:57 i Allmänt,

I söndags ville ja absolut kolla på One Tree Hill, men eftersom vi skulle äta precis då så bestämde ja me mamma att ja skulle äta när de va slut.. Men ja e inte så förtjust i revben och kokt potatis, så ja tänkte va så duktig att fixa min egen mat.. På grund av brist på fantasi så blev de makaroner och korv.. Allting gick bra tills ja skulle skaka om i stekjärnet.. Stekfett skvätter upp på min vänsterhand så ja får tre lagom stora brännmärken på handen.. De sved så in i helvete hela kvällen, och när ja skulle duscha bev de ännu värre.. Ja kunde för fan inte ens ta schampo själv så ja får ropa på mamma så hon hjälper mej me schampot och balsamet..
När ja kommit ut ur duschen återgick ja till de baconpaket som ja hämtat ur frysen för att ha på handen..
När ja gick och lade mej dränkte ja en bomullskudde me alsollösning och tejpade fast på handen som ja sedan hade under natten..
Morgonen efter hade ja inte ont längre, men snacka om att min hand fick många skratt när ja kom ner på morgonen.. De såg ju ut som värsta stora bandaget.. De tyckte att de va lite överdrivet me tejp, vilket ja kan hålla me om, men de fastnade ju inte annars..
Idag hänner ja ingenting på handen, de ser bara så fult ut, tre röda märken på handen..

Hur klumpig får man bli egentligen och lyckas bränna sej på stekfett.. En sak som e säker e att ja inte kommer laga mat nån mer gång den här veckan iaf..

Puss o kram skumbanan <3

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela