nittondeapril

Anybody can do anything

Rygguppdatering

Publicerad 2013-11-13 10:33:47 i

Klockan är i skrivandets stund tio i tio och jag har precis kommit hem från sjukgymnasten som tog en titt på min rygg. Hade även denna gången en låsning i ryggen, men inte alls lika stor som förra gången. Hon tryckte ut den och fick lite massage med liniment för att mjuka upp musklerna lite. Jag var lite spänd i muskelfästena, vilket inte är så konstigt då jag haft denna låsning i ryggen i över två veckor. Det enda jag kan göra nu är att röra på mig och göra de rörelser med gummibandet jag fick förra gången. Har ett återbesök om två veckor för att se hur det ligger till med ryggen då. Men hon sa att jag var mycket mjukare i musklerna idag än förra veckan så jag är på bättringsvägen :-) Kunde bli lite öm nu när hon varit och tryckt på ryggen på mig men än så länge så är det ingen fara

Nästa fredag åker jag, mamma och pappa till Stockholm för att hälsa på kusiner och nya lilla kusinbarnet :-) Ska bli så kul att se den lilla parveln! Mycket mer än så är inte inplanerat än så länge, men blir väll något museebesök skulle jag tro. Hade varit kul att gå på ABBA-museet så får väll se om jag lyckas få med mig mamma och pappa dit.

Nu sitter jag hemma i soffan och samlar krafter för att gå en runda.

Puss o kram /Frida ♡

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela