nittondeapril

Anybody can do anything

Sommar 2013

Publicerad 2013-09-18 00:17:26 i

Gått några månader sedan förra inlägget nu så det börjar väll bli dags att uppdatera...
Här kommer några utvalda bilder från min sommar :)
Det blir ju ingen sommar utan sommar i city. Lite tråkigt att de slutat med Kristianstaddagarna då det är mycket roligare. Men man får vara glad över det lilla och jag menar, det hände ju i alla fall något i lilla Kristianstad som vanligtvis är en rätt så tråkig stad. Nu är den ännu tråkigare då de naturligtvis måste bygga om i hela stan samtidigt.
Då detta var min sista lediga vecka innan jag började jobba så ville jag naturligtvis hitta på något skoj med mina vänner. Det slutade med att jag åkte in till stan och kollade på Erik Segerstedt med Emilia och och Matilda en kväll - mycket trevligt :)
En annan kväll skulle De vet du spela och jag ville ju naturligtvis in så jag och Emilia drar in och är på plats 2,5 timme innan de ens skulle börja spela. Denna kvällen var väldigt blandad känslomässigt för min del. Jag tänker inte dra hela historian, men för att göra en lång historia kort så var det ett gäng fjortisar som inte hade lärt sig hur man beter sig bland folk. De kallade mig det ena och det andra. I sådana lägen är inte jag den som håller käften så jag säger emot och som tack så fimpar de på min tröja. Det slutade i alla fall med att vi gick och sa till vakterna som eskorterade väck de. Efter spelningen så gick alla bakom scenen för att ta foton och krama killarna, och man vill ju inte vara utanför så vi gick också bak :P När vi står där och väntar på att få komma fram så är det en vakt som säger: tafsa inte för mycket nu tjejer. Då frågade jag på skoj om jag inte var värd det när de hade fimpat på min tröja. Jag får då till svar att jag fick tafsa hur mycket jag ville ;)
Linus Svenning, som gjort succé på youtube, var också inne en kväll och spelade. Jag tycket att Linus är helt fenomenal med en helt underbar röst så jag ville naturligtvis in. Även denna kvällen drar jag in med Emilia.
Jag har även hunnit med en middag med min klasskompis Ia. Ia fick sitt andra barn i december och har tagit ett studieuppehåll. Ia var den i klassen som jag stod allra närmast så det är tomt utan henne nu. Men nu bor vi nära varandra så nu kan vi träffas lite oftare :) Vi bestämde oss för en god middag och ett gott rosévin till följt av en kväll full med skitsnack och skvaller :)
31 augusti bar det av till Växjö för min del för att gå på äldsta kusinens bröllop. Bröllopet var hur fint som helst och brudparet riktigt strålade. Martin och Sara, tack för att jag fick vara med och fira er dag, ni var så fina tillsammans :)
 
Jag vill avsluta detta inlägget med att gratta min kusin Sofie och hennes man Marcus till deras nyfödda lilla son :) En liten överraskning är på väg till er ;)
 
Puss o kram /Frida :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela