nittondeapril

Anybody can do anything

Skolan

Publicerad 2009-03-25 10:54:31 i Allmänt,

Sitter i skolan nu och väntar på att klockan ska bli 11 så man kan gå och äta.. Har ingen religion idag, så har håltimme nu.. Sen eftersom min engelskalärare e sjuk så har vi inte engelska heller, så ja slutar efter massagen..
E sjukt trött idag, men ja får väll skylla mej själv, satt framför datorn igår kväll och klockan gick helt enkelt för snabbt..

Studenten börjar närma sej och ja leter klänning för fullt, men ja hittar ingen.. Nästan allt annat e fixat.. Till balen e de skor som saknas.. Till studenten e de klänning och studentplakat som saknas, men plakatet fixar ju mamma och pappa, så de behöver inte ja oroa mej för..

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela