nittondeapril

Anybody can do anything

Hej! Jag heter Frida och jag dansar

Publicerad 2011-08-25 19:57:54 i Allmänt,

Dagen började redan 06:30 för min del. 07:30 styrde jag bilen mot Kristianstad och Högskolan för introduktionsdag. När man kom dit så delades man in i grupper och man fick en väldigt tjusig namnlapp där det stod: Hej! Jag heter: Frida. På den namnlappen stod även vilken grupp man tillhörde. Jag tillhörde E1.
09:15 var de dags att gruppvis gå en runda runt Campus, naturligtvis i spöregn. Mina byxor blev dyblöta så det gjorde nästan ont när jag gick. 10:00 var vi tillbaka där vi samlades för en liten mässa. Jag var där en stund, sen orkade jag inte vara där längre så jag stack.
Ringde Fanny när jag gick mot bilen och bestämde att jag bara skulle inom ICA Kvantum och köpa rakgel, sen in till stan och hämta henne för att köra hem till mig så jag kunde slänga in byxor och strumpor i torktumlaren.
När mina byxor och strumpor är torra kör vi in till stan igen och tar en fika och går rundor.
Nu sitter jag här hemma och är sjukt trött.
På måndag skulle dansen ha börjat, men fick precis mail på Facebook från min ledare att terminen börjar först V. 37. Så får gå och längta 2 veckor till.
Numera har Kristianstadflickorna även 520 medlemmar :)

/Frida

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela