nittondeapril

Anybody can do anything

Timanställd :)

Publicerad 2010-09-03 12:35:03 i Allmänt,

Senaste nytt på jobbfronten..

igår när jag kom till jobbet så pratade jag och min arbetsgivare om mina fortsatta dagar och tider.. Då hade hon pratat med de andra anställda och kommit fram till att måndagar, torsdagar och fredagar är bra dagar för mig att jobba.. Jag blev lite överraskad att det blev tre fasta dagar.. Visst, jag visste när jag säkte jobbet som timvikarie att det var chans på en eller flera fasta eftermiddagar i veckan, men jag trodde hela tiden att det bara skulle bli en, så jag blev glatt överraskad att det blev tre..
Exakt hur det blir nästa vecka, om det blir hela veckan eller om det blir de tre dagarna jag fick fasta, vet jag inte än.. Det beror lite på hur Rebeckas sår efter kejsarsnittet läker.. Hon får just nu inte bära eller lyfta sin ettåriga dotter.. Så har såren inte läkt så måste Seth vara hemma och ta hand om deras två små barn och då tror jag ju att jag får jobba hela veckan, annars blir det bara de tre dagarna..
Men jag klagar inte, jag är superglad över att ha får de tre dagarna fasta..
När jag kom hem igår och berättade för mamma blev hon naturligtvis jätteglad för min skull.. Vid maten sen när pappa får reda på det är det första han säger: det var tur det inte var halvtid så jag hade åkt på att köpa bil till dig..
Naturligtvis var det bara ett skämt så det var inte så mycket menat med det, jag vet att han är glad för min skull innerst inne.. Men pappa är som han är - han kommer alltid med såna dumma kommentarer..
Nu bär det av till jobbet för min del..

Puss o kram skumbanan <3

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela