nittondeapril

Anybody can do anything

Lördag

Publicerad 2008-12-20 23:53:49 i Allmänt,

Stan idag me mamma, pappa och brossan.. Va meningen att de skulle bli julklapp till kusinen, men eftersom ja inte hittade nånting till henne bestämde ja mej för att ge henne en hundralapp så hon kan köpa fler spel till sitt nintendo wii som hon fick igår i 18-årspresent.. Ja hade som sagt endast 253 spänn så ja fick verkligen hålla i pengarna.. När ja och pappa gick in på hemmakväll och skulle fixa brossans julklapp från mamma och pappa så såg ja naturligtvis one tree hill boxar.. Säsong fem har kommit ut, men eftersom ja inte hade säsong fyra så köpte ja inte säsong fem utan ja fick nöja mej me fyran.. Men den va billigare (269, säsong 5 kostade 439), men de va ju ändå inte ja som betalade utan pappa..
de dumma va att ja i bilen hade sagt att ja inte gillade att va skyldig folk pengar och så fort ja gick in på hemmakväll så tänkte javäll inte riktigt klart utan ja skulle bara ha one tree hill säsong fyra.. Ja frågade pappa, först sa han naturligtvis nej, men efter att ja klagat lite så gick han me på att köpa den.. Och ja sa till och me: ja vet att ja inte gillar att va skyldig nån pengar, men när de gäller one tree hill så gör de inget.. Då kan ja gå me på de..

Sen väl hemma blev de ganska mkt slapp fram till maten och sen stack ja till kusinen och spelade nintendo wii..
Blev även körning att ja körde hem från kusinen..
Nu e ja hemma och hade tänkt att gå och lägga mej snart..
Good night..

Me tanke på körning, min kusin kim har tagit körkort.. Ett stort grattis till honom..

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela