nittondeapril

Anybody can do anything

20 april 2012

Publicerad 2012-04-20 21:59:34 i Allmänt,

Fredag idag och dagen har bjudit på jobb 6:30-15:00.
Igår fyllde jag 22 år och dagen var helt underbar. Jag fick en hylla av mamma och pappa, väckarklocka av brorsan, stekjärn av mamma och pappa, stekspade av mamma och pappa och en Twilight - Breaking Dawn part 1 av mamma och pappa. Igår höll jag även i femmornar musiklektion vilket gick kanon. Jag känner verkligen att det är det jag vill jobba med. Jobba på fritids samtidigt som jag då får undervisa i musik - kan inte bli mycket bättre :)
Denna dagen kunde dock börjat bättre. Klockan ringer 04:45 och jag kände direkt hur ont i halsen och hur ont i huvudet jag hade. Hade egentligen bara viljat stanna hemma, men jag bet ihop och gick till jobbet. Låg väll mer eller mindre som en klubbad säl när jag kom hem. Hoppas jag mår bättre imorgon dock, för då blir det utgång för min del med mina fina vänner Fanny och Johanna för att fira min födelsedag. Med tanke på födelsedag förresten.. Är det illa när ens släkt inte kommer ihåg ens födelsedag? Antingen har de inte gratulerat mig alls eller så har de tagit helt fel på dag. Känns sådär måste jag säga. Är det tacken för att jag alltid gratulerar de på deras födelsedagar?
Aja, nu ser vi framåt. Jag skiter i det nu, även om jag är besviken på de.
Imogon blir det alltså utgång, oavsett hur jag mår, och det ska bli så kul!

Till sist vill jag tacka alla er som faktiskt gratulerade mig på min födelsedag. Ni är guld värda!

Puss o kram skumbanan

/Frida

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela