nittondeapril

Anybody can do anything

Dålig uppdatering

Publicerad 2012-05-13 16:39:00 i Allmänt,

Tillfällen då jag märker att jag sällan är inne på min blogg är när jag loggar in och ser att jag har en massa kommentarer som jag inte ens sett, ooops...

13 maj innebär att jag igår var nere i Malmö arena med pappa och hejade fram Kristianstads underbara handbollslag till en silvermedalj. Visst hade man hoppats på ett guld, men Sävehof var bättre och ärligt, hur många hade trott att IFK skulle ta sig till final? Inte jag i alla fall, så enligt mig är det en bedrift att de kom så långt och jag är sjukt stolt över de alla..




Mcket oranget var det :) Sävehof vann kanske matchen på plan, men på läktaren vann IFK med hästlängder!!

Lite nyfiken på vika som egentligen läser min blogg. Ni kan väll lägga en kommentar med ert namn? :)

Detta inlägget blev ungefär lika kort som de brukar bli, men jag säger som alltid: jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen.
Tills dess, puss o kram skumbanan :)

/Frida

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela