nittondeapril

Anybody can do anything

Lov :)

Publicerad 2009-04-09 22:47:40 i Allmänt,

Torsdag idag och ja har hämtat min balklänning :) Shit asså, ja känner mej verkligen som en prinsessa när ja har den på mej.. Ja e supernöjd me klänningen.. Ja va ju rädd för att ja inte skulle kunna ha den eftersom de saknades 4 cm för att knäppa den ja provade.. Så vi beställde en storlek större.. Men så stor skillnad brukar de ju faktiskt inte va så ja trodde faktiskt att ja antingen inte skulle komma i den elr att den skulle sitta som slickat.. Men ja kunde ha den.. Den satt inte som slickat utan där de förut saknades 4 cm satt den perfekt.. Men den va lite förstor vid bysten och axelbanden va för långa.. Men de e ingen större katastrof, de e ju bara att nån sömmerska får sy in den.. Visst även om mamma har köpt ny symaskin så låter ja inte henna fixa till min balklänning.. Inte för att va taskig mamma, du vet att ja älskar dej.. Men du får inte komma i närheten av symaskinen me min balklänning.. Men de e ganska lugnt ändå, mamma sa ändå till mej att: lägga upp den hade ja nog kunnat fixa, men inte sy in den.. De bevisar ju ändå att mamma bryr sej om mej och att hon verkliogen vill att ja ska ha de bra på balen me världens finaste klänning..

Annars e allt fixat inför studenten nu.. Plakatet e fixat.. Har inte fått hem de än, men mamma och pappa har bestämt foto och skickat iväg beställningen.. Börjar dock bli lite nervös för vilket foto de har valt.. Hoppas de inte har tagit ett allt för pinsamt.. Men de får ja se på studenten, även om ja gärna hade sett de nu, men de får ja inte.. Men ja får väll skylla mej själv, de va ju ändå ja som för länge sen sa till både mamma och pappa att ja inte ville se vilket foto de hade valt..
De enda som ska fixas nu e väll vilken mat vi ska bjuda gästerna på.. Men de e lugna puckar än så länge så de får bli en senare fråga..

Puss o kram skumbanan

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela