nittondeapril

Anybody can do anything

Grått o trist

Publicerad 2009-01-18 14:32:03 i Allmänt,

Söndag idag och de e som vanligt väldigt grått o trist ute..
Va ett tag sen ja skrev nu, men va har då hänt sen sist??
* Jo, tyvärr gick ju min farmor bort den 17 december, så julen har minst sagt varit trist, men ändå rätt bra..
* På julafton va ja hemma me familjen och hade julmys framför tv:n me guitar hero <3 Fick inte så mkt i julklapp, emn de ja fick uppskattas verkligen.. Fick en bok, guitar hero (tsm me brossan), biljett till genrepet av melodifestivalen i Malmö den 27 februari, tekoppar och Mamma Mia DVD:n..
* På mellandagarna hände inte så mkt, va mest me kusinen och spelade guitar hero och wii..
* Den 29 blev de korvgrillning i hos min faster i Vinslöv me familjen och alla kusiner på pappas sida.. Ja hann inte va där så länge dock.. Ja skulle ju nämligen prova ut min balklänning den dagen me.. Så nu e balklänningen fixad och ja e väldight nöjd me den.. När ja stod där me klänningen på hörde ja plötsligt en busvissling och ja trodde att de va nån som fick sms, men de visade sej att de va min kusin Sofie och hennes pojkvän Markus som kom dit.. Sen kom de ju ännu en busvissling och då va de min kusin Martin och Sofies bror som kom.. De tyckte allihop att klänningn va jättefin och glada över att de kom precis när ja hade klänningn på mej även om de hade viljat se mej prova fler..
Sedan gick vi tillbaks till min faster igen en liten stund och sen stack vi hem för vi skulle få gäster på kvällen..
* Den 30 begravdes farmor så de va såklart en väldigt jobbig dag.. Begravningen va dock väldigt fin och blommorna va jättefina.. 
* På nyårsafton va ja hos min kusin Louise och vi hade en väldigt trevlig kväll..
* Sedan har ja inte gjort så mkt mer.. Firade jul me kopisarna hos Ann-Sofi i Yngsjö den 10 (lite sent, ja vet) och de va trevligt.. Även då fick ja en julklapp, en tavla av Johanna som nu står i fönsterkarmen på mitt rum så de e de första ja ser när ja går in på mitt rum..
* Den 12 började ja praktiken på Önnestads skola och ja trivs som fisken i vattnet..

Slutligen vill ja bara säga att min hund e bäst!! Bara så ni vet..

Ja i min balklänning
Min favorithund Nixon

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela