nittondeapril

Anybody can do anything

Tralalalala flamenco

Publicerad 2011-09-30 23:05:54 i Allmänt,

Jag vet, jag är dålig på att uppdatera bloggen, men antar att jag kan skylla på skolan där.
Skolan går bra, har precis fått reda på att jag fått ihop mina 5 första högskolepoäng :) Vi fick G på vårt grupparbete om fritidshemmets historia. Sjukt skönt måste jag säga, var lite nervös faktiskt. Första arbetet och vi vet inte riktigt vad som krävs av oss eller hur arbetet ska se ut. Men det gick ju onekligen bra.

Fredag idag och jag är lite lagom trött. Kvällen spenderades hemma med mamma och pappa och hunden. Skönt med hemmakvällar ibland. Nu ligger världens gulligaste hund bredvid mig i soffan och halvsover. Det gäller att jag inte rör mig för då kommer han flyga upp.


Hej, jag heter Nixon och är väldigt omtyct av min matte Frida. Hon är helt enkelt bäst.


Är jag inte söt så säg?


Är man så söt som jag så kommer man undan med allt...


... till och med när jag tar sönder handdukarna och har de som täcke.

Allt man behöver göra är att fjäska så kommer man undan med allt
- nästan.

/Frida

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela