nittondeapril

Anybody can do anything

Helgen

Publicerad 2009-02-10 11:37:47 i Allmänt,

Helgen spenderades hos kusin Louise med melodifestivals tittande och nintendo wii.. Mycket trevligt..
Märkte även av hur psykade jag och Lollo kan vara ibland.. Vi skrattade åt allt så vi kom på det att det måste varit något på pizzan vi käkade..
Melodifestivalen var katastrof, hur fan kunde Caroline af Ugglas gå vidare?? Hon är ju så jäkla kass.. Bra i alla fall att Scotts gick vidare till andra chansen i Norrköping.. Men bäst var Marie Serneholt och Jonathan Fagerlund.. Sen blev det bowling och tennis på wii.. Och som vanligt var jag kass på tennisen.. Bowlingen gick till min stora förvåning riktigt bra - strike eller spare hela tiden..
På söndagen blev det mer wii spelande och nu var ja tillbaka i mina gamla takter och sög - tennisen gick kasst, bowlingen gick kasst och basebollen gick kasst.. Men spela roll, de är ju så jäkla kul så jag bryr mig inte så mkt..

Nu är min parktik snart slut - dennna veckan och vecka nio kvar bara (ledig nästa vecka) och det är inte roligt :( Ja har trivts så jäkla bra och verkligen kännt mig omtyckt.. Hörde en väldigt söt raggningsreplik från en liten kille jag har: är det du som är söt eller är det jag som har socker i ögonen??

Ha det bra så ses vi förhoppningsvis snart!!

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela