nittondeapril

Anybody can do anything

Ledig

Publicerad 2009-06-04 20:59:48 i Allmänt,

Torsdag idag, dagen efter skattjakten och ja har varit ledig hela dagen - gött.. Dagen spenderades här hemma, me favorithunden och ett par instuderingsfrågor om EU i samhällen..
Jag har ju tyvärr IG varning i samhälle och för att ha en chans på att få G så var jag tvungen att göra 4 papper me instuderingsfrågor, ett om EU, ett om FN, ett och I- och U-länder, ett om internationella relationer och ett prov om kulturer som ja missat att göra helt, eftersom mina klasskompisar när ja låg hemma och va sjuk en hel vecka..
Provet är gjort (vet bara inte om ja klarade de elr inte, men de tror ja) och tre av fyra papper me instuderingsfrågor är gjorda..
Imorron gör ja de fjärde och sista pappret me frågor, då ja lovade min lärare att han skulle få de innan veckan va slut..

Igår gick ju då Kristianstads alla studenter på skattjakt vilket va riktigt kul.. Ja och mina lagkamrater va en familj me de passande lagnamnet: familjen.. Ja va bäbis (världens sötaste, men me världens fulaste klänning enligt mej) me en napp hängande runt halsen.. Vi vann inte tyvärr, utan de gjorde ett lag från stenforsaskolan.. Men de gjorde inte mej så mkt..
Visst letade vi efter sakerna, men vi tog de inte på så stort allvar..

På söndag är de bal vilket ja verkligen ser fram emot.. Ja har världens trevligaste baldejt.. Vi va ute och fikade i måndags och till min stora förvåning bjöd han på fikan.. De kan ju inte bli bättre..

Nästa vecka e fylld me roligheter.. På tisdagen har studenterna karneval och ja ska va en väldigt söt papegoja då min klass har djungeltema..
På torsdagen är de Wendesrock och vi sitter bara på gräset framför scenen och kollar på elever som framför olika saker som sång och dans..
På fredagen är de STUDENTEN och nu står vin uppe på scenen och hoppar och halvskriker ut studentsången medans våra familjer och släkt och vänner står på gräset framför och väntar på oss..

Puss o kram skumbanan <3

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela