nittondeapril

Anybody can do anything

Avundsjuk, jag är så avundsjuk...

Publicerad 2011-06-29 22:31:15 i Allmänt,

...det finns så mycket jag behöver, karlar och en massa klöver. Men det jag absolut inte behöver är att mamma och pappa åker till Mallorca och lämnar mig, brossan och hunden ensamma hemma.
Finns det någonting jag avskyr mer än att vara ensam hemma? Här är så tomt och jag anser att jag är ändå ganska social. Jag behöver någon att prata med. Vilket man ju inte har nu. Brossan stänger in sig på kontoret och spelar dator och hunden bara kollar på en som om man vore dum i huvudet. Så där får man inget vidare bra svar.
Mamma och pappa åkte igår och naturligtvis var det jag som fick upp och köra de fyra på morgonen. De väcker mig halv fyra och det var bara för mig att pallra mig ur sängen och klä om. Klockan fyra sitter vi i bilen in till stan där mamma och pappa skulle möta upp deras resekompisar. Pappa hade kört in eftersom jag var sjukt trött och behövde piggna till. De packar in sina rsväskor i deras bil och säger hejdå till mig. Jag hoppar in i bilen och kör hem till min oerhört sköna säng. Gåcr och lägger mig och soven en stund till innan jag skulle upp och jobba.
Denna veckan är jag tillbaka på mitt älskade fritids. Fan vad jag trivs bra där alltså. Jag har också märkt att jag varit omtyckt där. När jag kom till fritids igår så kommer en av flickorna fram till mig och halvskriker Frida samtidigt som hon springer fram och ger mig en kram. Snacka om att man blir glad. Så nu har jag att göra på dagarna. Imorgon stänger jag så då kommer jag inte hem förrän vid sex, så då känner jag mig inte lika ensam. Nackdeln är att imorgon kommer jag vara ensam då brossan ska iväg och kommer inte hem förrän vid tio. Menmen, några timmar går fort så länge man har någonting att göra.
Mamma och pappa kommer hem tisdagnatt och jag längtar redan. Vadå mammasjuk? Men det är jag fan så stolt över. Min mamma är bäst. Love you, mamma.

Puss o kram skumbanan <3

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela