nittondeapril

Anybody can do anything

Måndag 15/11

Publicerad 2010-11-15 11:23:00 i Allmänt,

15 november idag och jag var uppe med tuppen för att styra bilen till Kristianstad och Red Nails för att fila ner naglarna lite.. Blev nöjd med naglarna i övrigt, kände bara att de hindrar mig lite när jag jobbar..

I lördags var det då dags för det jag kämpat för i 5 månader - att komma i min balklänning för kusin Sofies bröllop på Bäckaskogs slott.. Prövade ju den för några veckor sen och kollade om jag kunde ha den och det kunde jag..
Vädret skulle vara lite halvstadigt, med blåst och risk för regn.. När vigseln började halv fem hade det inte kommit en droppe regn och blåsten hade lugnat ner sig..
Vigseln var jättefin och det var inte lätt att hålla tillbaka tårarna.. Sofies klänning var helt sagolik.. Hon var verkligen superfin..
Efter vigsel bar det av in i slottet för att inta middagen som bestod av svartsoppa/hummersoppa till förrätt och gås till huvudrätt.. Till dessert blev det slottets äppelkaka med vaniljsås..
Vid varje plats låg det, som det brukar göra vid bröllop, ett häfte där menyn stod, men också en liten beskrivning av varje gäst.. Min beskrivning är spot on.. Den lyder så här:
*Frida: Brudparets favoritbloggerska med ett brinnande barnintresse. Gillar dans och att ta en svängom med Nixon.*

Så vill i det här blogginlägget passa på att önska kusin Sofie och numera hennes man Marcus ett stort GRATTIS och lycka till..

Puss o kram skumbanan <3

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela