nittondeapril

Anybody can do anything

Jobbigaste frågan

Publicerad 2010-05-26 17:21:16 i Allmänt,

Har den senaste tiden tänkt på hur mycket jag verkligen stör mig på när folk frågar mig vad jag gör på msn..
Varje gång jag loggar in så är det någon som skriver till mig och frågar vad jag gör, svarar naturligtvis, men stör mig på det nåt så kollosalt.. Jag menar är inte svaret ganska logiskt.. Är jag inloggade på msn så sitter jag naturligtvis vid datorn..
Nu tänker ni säkert: men det finns ju laptop.. Och visst, ja det finns laptop, men jag växte inte upp med pappas kreditkort så jag har ingen, vi fyra i min familj får dela på en stationär dator och det räcker gott och väl.. Vill jag ha en egen dator får jag köpa det själv, men jag har viktigare saker att lägga mina pengar på, man får prioritera och i mitt fall är det inte en dator.. Jag har hellre kläder på kroppen, och även om jag inte köper kläder så ofta, då jag kan ha samma kläder flera år i rad och inte bryr mig om fall jag följer modet eller inte, så ligger min största prioritering just nu på en utlandsresa till värmen..
Så snälla sluta fråga mig vad jag gör på msn, svaret blir detsamma varje gång: JAG SITTER VID DATORN..

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela