nittondeapril

Anybody can do anything

VM handboll

Publicerad 2010-12-30 11:42:57 i Allmänt,

Ingen har väll lyckats missa att VM i handboll drar igång 13 januari runt om i Sverige.. Kristiansatd är en av de orter som kommer stå som värdar.. Bl.a kommer en av se´mifinalerna spelas i Kristianstads Arena.. Men det stora dragplåstret är nog Kristianstadflickorna som kommer dansa i arenen vid tre tillfällen under VM.. Jag kommer naturligtvis vara med.. 19, 22 och 27 januari är datumen som gäller.. Vi kommer köra samma dans alla tre gånger.. Problemet är bara att vi inte har kört den dansen på några år så jag kommer inte ihåg den, så nu är det extraträningar som gäller så ska vi nog kunna den igen.. Är ju mest att man behöver fräscha upp minnet lite, då man kört den innan.. Det ända jag kan säga just nu är: fy fan vad nervös jag kommer vara, men det ska bli så jäkla kul..
VM handbollen kommer ju TV-sändas, så jag kommer kanske synas i TV då med.. Men det är ju inte så säkert att de kommer sända därifrån under pausen, brukar ju vara reklam då, men det beror förstås på vilken kanal det är på..

Puss o kram skumbanan <3

Om

Min profilbild

nittondeapril

Jag är en glad och positiv tjej på 23 härliga vårar från Kristianstad. Jag studerar till lärare med inriktning mot fritidshem på Högskolan Kristianstad och beräknas vara klar med min utbildning i juni 2014. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner, kramas med min hund Nixon. 2009 tog jag studenten från Barn- och Fritidsprogrammet och har efter det jobbat lite som timvikarie på förskolor runt om i kommunen samtidigt som jag var deltidsanställd på Norra Ströö fritidshem.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela